Boek Status 5

Status 5 


Er is waarschijnlijk geen enkel beroep waar zoveel films over gemaakt zijn als het vak van politieagent. Iedere dag staan politieagenten paraat om, soms met gevaar voor eigen leven, van ons land een veiligere plek te maken.

Lars Hoebers werkte 23 jaar bij de politie. Hij begon in de surveillancedienst en had verschillende neventaken en functies. Lars werkte zowel in de stad als op het platteland in een provincie die zich kenmerkt door veel grensoverschrijdende criminaliteit. Vanuit zijn functies coördineerde hij een groot aantal incidenten. Van achtervolgingen en zware ongevallen tot branden en openbare-ordeverstoringen.

Lars besloot een klein deel van zijn verhalen vast te leggen in het boek “Status 5”. In 65 korte waargebeurde verhalen neemt Lars je mee in het dagelijks werk als politieagent. Hij deelt niet alleen indrukwekkende, maar ook grappige en heftige incidenten die maken dat het politievak met geen enkel ander beroep te vergelijken is. Een vak waarbij gevaar soms op de loer ligt maar waarbij je vaak ook voor mensen het verschil kunt maken. Soms zelfs het verschil tussen leven en dood.


In het boek “Status 5” geeft Lars de lezer een kijkje achter de schermen van de veelal gesloten wereld van de politie. Een wereld waar hard werken, bijzondere humor en een ijzersterke collegialiteit hand in hand gaan. Lars laat je ervaren dat politiewerk gaat over het helpen van mensen en dat incidenten soms diepe sporen achterlaten bij betrokken hulpverleners.


ISBN nummer: 978-90-9037963-0

Aantal pagina's: 247
Prijs: 21,99 euro Bestel nu!Het boek " Status 5" is voor 21,99 euro (excl. verzendkosten) te bestellen via de onderstaande link.Contact

Heeft u vragen of wilt u reageren op het boek "Status 5",  neemt u dan gerust contact op via status5@hbrs.nl

In de media

'                    T Klökske                                                                NU Horst aan de Maas                                                                 Hallo

Video's

Met dank aan: